OB TIPS

Tidigar har jag fått en komentar om att OBs tamponger läcker, vilket jag håller med om. Vare sig den är halvfull, full eller helt ny så kan det droppa lite blod längst tråden och bilda en fläck. Jätteirriterand. Men det läsaren komenterade om var att deras vanliga tamponger, eller vad ska man kalla dom?

OB pro comfort - LÄCKER

OB - LÄCKER EJ

Det blev bäst förklarat så. Jag måste hålla med. Med OB tampongerna så läker det inte  i första taget men de är helt klart lite svårare att föra in än OB pro comfort. Så man får bestämma lite själv där. Vill man att de ska läka men ha det lätt att föra in eller ha det klurigare att för in men att det inte läker något.

Det går att lösa!

Jag använder OB pro comfort och trivs jättebra med dom tampongerna. Därför så väljer jag att använda trosskydd till så jag slipper tvätta trosorna och ha ansvar utifrån de. Nu menar jag inte att jag låter trosorna bli använda igen utan att ha blivit tvättade. Men så fort man fått en mensfläk på ska man blöta trosorna eller vad det nu är för att det inte ska bli överdrivet svårt att få bort.

Så OB pro comfort tamponger med trossydd är min lösning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0